U droomde er al een hele tijd van eens een grote cruise to maken ? Het kan nu, en wel op een heel bijzondere manier : met de adembenemende Caronia. Na een grondige opknapbeurt schittert deze elegante klassieker onder de oceaanboten opnieuw als vanouds. Geniet van de exclusieve cruise-romantiek, een mengeling van de luxueuze flair uit vroegere tijden en alle hedendaags comfort. Een blik in de royale suites en kajuiten volstaat om u te tonen wat de Caronia voor u zal zijn een residentie gesneden op de maat van uw wensen.

 

De weg is het doel - dat geldt op deze luxe-liner meer dan ergens anders. En toch is dat doel niet zomaar een haven. Welke route in Europa of overzee u ook kiest, er staan u ongetwijfeld aantrekkelijke uitstapjes aan wal en fascinerende ontdekkingen te wachten. Terug aan boord en volop genietend van uw luxekajuit of suite als een eiland van rust midden op zee, - met room-service telkens u erom vraagt-, zal u beseffen dat deze reis een van de beste beslissingen in uw leven was.

 

Leuke avonden met filmbezoek, casino, lounge, bar, club danszaal en internationaal showprogramma, boeiende cultuur-events, infotainment, beauty, wellness of fitness. Het aanbod is grenzeloos verscheiden en het maakt niet uit of u alleen reist, met z'n tweeën, samen met vreemden of 'in familie': op de Caronia spant iedereen zich in om uw verblijf uiterst aangenaam te maken. Zo kunt u intenser genieten van de vele ontmoetingen en -indrukken die u tijdens de reis opdoet.

 

Op de in totaal 9 passagiersdekken komt u onder de bekoring van het hoogstaande culturele klimaat, het uitstekende gezelschap, het entertainment van internationale klasse en de kosmopolitische sfeer. En toch is het soms net alsof u uw thuis nooit verlaten hebt : alle belangrijke informatie, de scheepskrant en de amusementsmedia worden ook in het Nederlands aangeboden. De combinatie van beide en de door u gekozen droomroute zullen uw cruise tot een unieke belevenis maken. Waarop wacht u ?

 

Welke route u ook kiest, wij zorgen ervoor dat ook de dagen voor uw vertrek en na uw aankomst perfect georganiseerd zijn, zodat u elke dag volkomen relaxed kunt doorbrengen