Eénmaal in uw leven een grote cruise meemaken, de klassieke overtocht van de Atlantische Oceaan maken - of zelfs 1x om de wereld varen, en dit in grootse stijl aan boord van de majestueuze Queen Elizabeth 2. Wat een droom! Een droom die in vervulling kan gaan. De Queen Elizabeth 2, de 'Koningin der Zeeën'. is de laatste grote oceaanstomer in de traditie en met de flair van de Golden Twenties. De elegante ambiance, de alomtegenwoordige luxe en de uitstekende service aan boord zijn werkelijk uniek. Geniet nu al in gedachten van het ogenblik waarop u vanaf de reling toekijkt hoe de ankers worden gelicht voor een reis waarvan het doel het varen zelf is.

 

12 dekken hoog, biedt de unieke leefwereld van de Queen Elizabeth 2 u een waaier
van ontspanningsmogelijkheden en activiteiten : zwembad, fitnesscentrum met wellness-kuurinrichting en een 500 m long jogging parcours ; exclusieve shops, kinderopvang en de grootste drijvende bibliotheek ter wereld; bioscoop, avondshows in de Grand Lounge, gezellige sfeer in de Golden Lion Pub of dans en cocktails in de Yacht Club. U komt werkelijk niets to kort.
En als een eiland van rust temidden van deze fascinerende wereld op zee : uw luxekajuit met dag en nacht room-service.

 

Hoe het mogelijk is dat wij uw wensen als het ware kunnen raden ? Het is een van onze geheimen in onze ambitie het leven aan boord voor u zo prettig mogelijk to maken en tegelijk een reden waarom reizen met de Queen Elizabeth 2 zo aangenaam is.
Ook op culinair gebied weten wij zelfs de meest veeleisende gourmets te verbazen met onze gerechten en service. Opgediend in een van de 5 restaurants, volgens de categorie waarbinnen uw kajuit valt, of via room-service in uw suite of kajuit.
Welke categorie u ook geboekt hebt, u hebt de garantie dat alles stijlvol, comfortabel en met aandacht voor het detail ingericht is. Als een echte koning, zo zal u zich in uw privé-rijkje voelen, zoals iedereen al doet vanaf het ogenblik dat de Queen Elizabeth 2 in de vaart kwam.

 

Waar u ook aan boord gaat van deze enige echte luxe-liner, wij zorgen ervoor dat uw afreis en aankomst tot in het kleinste detail georganiseerd zijn. Zo blijft elke dag als een droomherinnering voor altijd bewaard.