We heten u welkom
op een unieke manier

De Queen Elizabeth, Queen Victoria en Queen Mary 2 zijn buitengewone schepen. Hun elegante lijnen doen denken aan de klassieke schepen van weleer. Ze trekken dan ook vaak de aandacht in de overzeese havens waar ze aanmeren. Hun aankomst en vertrek zorgen voor opwinding, iets wat u zult smaken zodra u aan boord bent. Als u op het dek staat te zwaaien vlak voor vertrek, hoort u stemmen vol verwachting. Zo start uw vakantie bij Cunard, op elk schip. Even een korte inleiding op elke Queen en haar reisroute tussen januari 2014 en begin januari 2015.

 

De QUEEN ELIZABETH is een modern prachtschip met schitterende Art Deco-afwerking.
In januari 2014 begint ze aan een 118 nachten durende omvaart langs 40 havens in 23 landen. Voor het eerst zal ze ook Japan aandoen. Na haar terugkomst in mei 2014 start een nieuw volledig seizoen cruiseseizoen in het Middellandse Zeegebied tot begin december. Dit is een uitgelezen kans om de beste bestemmingen in de regio te combineren met een unieke keuze uit vakantie van zeven, 14 of 21 nachten. Daarna volgen twee korte cruises en een feestelijk seizoen rondom de Britse Eilanden.

 

De QUEEN VICTORIA is de stijlvolle en luxueuze versie van de pakketboten van weleer.
In januari 2014 kiest ze - onder een stralende winterzon - het ruime sop en vaart ze naar Zuid-Amerika, Australië, de eilanden in de Grote Oceaan en Noord-Amerika tijdens haar World Voyage. In 2014 volgt een reeks no-fly cruises naar de Baltische kusten, de Noorse fjorden, IJsland, de Middellandse Zee en het Iberisch schiereiland en de Canarische Eilanden, waar ze aanmeert voor Kerst. Daarna wordt Nieuwjaar dichter bij huis gevierd.

 

De QUEEN MARY 2 is ons vlaggenschip, indrukwekkender dan andere Cunard-schepen, waar innovatie en stijl elkaar mooi aanvullen. Ze start in 2014 - het jaar van haar tiende verjaardag - op een stijlvolle manier met een World Voyage. Daarna volgt een zeldzame ontmoeting met haar zusterschepen op 9 mei 2014. Van mei tot januari 2015 vaart ze 19 keer de Atlantische Oceaan over, tijdens sommige overtochten wordt aangemeerd in Halifax, net zoals zij - en Cunard - dat altijd al deden. Noord-Europa, Noord-Amerika en het Caraïbisch gebied mogen haar volgend jaar eveneens verwelkomen.